...

Sunday, May 23, 2010

GiMIK YanG D RanCANG..




Mengenai program nyanyian terhangat masa kini AKADEMI FANTASIA 8 telah pun mengakhiri pentas akhir dengan kemenangan Syahir. Peserta dari perak ini sungguh bertuah kerana telah menjadi antara gimik berjaya rancangan seperti ini...

Seperti kita tahu rancangan AF ney banyak melahirkan penyanyi2 muda yang berjaya dan x kurang juga penyanyi2 bertuah...adakalanya....seperti permainan pada pengundinya mana tak nyer...susah2 durang undi...dah wat keputusan..pas tur main tarik tali pulak...ah..undi masuk...adoaiii....macam sebelum ney kite lihat AF2 (Linda Nanuwil)..,AF3 (Mawi,),AF7(Arill) n beberapa lagi lah...mereka masuk dan menang dlm pertandingan...kadang2 tu buang masa jer jadi pengundi..mungkin bg pengundi itu satu kepuasan kan...nasib baik durang sumer berbakat...dan pelajar AF len pun mengikut lah program..agaknya kalu direct jer tersingkir dari awal sampi abis akademi...peluang cerah wat saki baki pelajar yang len...dan kiter pun x brp lar nak kenal Mawi ker aper kew...maybe syahir pun x der nyer nak menang...dan apepun itu hakikat dalam perjalanan program tersebut dan mereka semua pun enjoy.....

walaubagaimanapun tahniah wat Syahir dan seniorn2 sewaktu dengannya yang berjaya..kalian memang bertuahlLah...


**foto Credit to Portal MURAI & ASTRO

1 comment:

Sari Hermawati Masrul said...

...setiap negeri akan menang...tahun ni..perak. yg pernah menang cam sabah...x akan menang lagi. itu lah gimik..yg entah apa2.

kualiti dah tak ada. nasib baik juara ni best gak :)..rindu AF2.