...

Friday, June 18, 2010

Dr Komik/GaME ke Live Action..

Sbb bnyk bloger suggest film akn datang yang best lagi GemPAK ..kami d KEMBALI pOWn nk kongsi gak film neH…tp nak len sikit rrr…film ni kami aKn fokuskan tTg Live Action MoVie..tau tak Live Xtion Movie..

hehehe... bnyk sangat manusia yg Suke bc komik,buku2 kaRtun dan bermain game2 sesangat sehinggakan mencetuskan fenomena cm komik/game Shin Chan Naruto dan len len lg kalo Omputih cm X-men Superman Spiderman Street Fighter dan ada jugak yg dr komik jepun BeTukaR ke Film Hollywood caYalah JEpun…

Kebanyakkn komik Jepun telah bnyk djadikan live action x kira lah dlm Bentuk drama tau filem, kebanyakkannya adalah proudk jepun yer lar negara femes ngn AnimME…cth GTO, Det Conan n len2 lar…tp Hollywood tidak kurang saingnYer dan mereka telah mengubah tradisi dgn menukarkan komik jepun ke versi English..kadang rse cm x best bile watak jepun pelakonnyer Mat Salleh..oleh sbb itu dorg tlh mengubah sdikit budaya untuk d selaraskan ke dunia Hollywood…x per boleh trime lar pastur cth Chun Li the Legend,Dragon Ball Evolution….

akan menjengah d pawagam cm RYU n Ken film,X-Men Firs Class, Spiderman 4..n……

Jangan x tau Malaysia pown ade jugak live action movie dr majalah ternama ye lar kiter mane der komik mse dulu2 kan..skang ney melabak lepas ade nye majalah gempak dan syarikat ini telah mengubah dunia anime di Malaysia dengan adenyer animator dr Malaysia…salute GemPak Startz..heeeee

untuk tatapan...Live Action Movie



Yg terbaik

Tekken the movie




STreeT FiGHter LeGAcY




Mortal ComBaT ReBirtH 2010

s

* Yg pelik..CICAKMAN..dr filem ke komik aikk terbalik pulak arr takper rr janji Layannn



X der kena mengena hahah...tp seremm kan..

1 comment:

n@m@n said...

lawok hok last tuh..haha